Close

Tahira Shawl Standard Chiffon Corak Piping Tepi Oren

KS51030 - F54

RM 5.00

- Mudah Dibentuk

- Panjang: 164cm

- Lebar: 68cm

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of RM 0.05.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Kod Item KS51030 - F54
Style Corak
Color Oren
Description

- Mudah Dibentuk

- Panjang: 164cm

- Lebar: 68cm

Beli Tahira Shawl Standard Chiffon Corak Piping Tepi Oren Online di Tudung2u yang gaya dan ikut Fesyen Muslimah Online. Koleksi adalah kegemaran wanita di zaman yang moden ini. Butik tudung online yang didapati di Tudung2u sangat sesuai untuk wanita muslimah dengan harga yang berpatutan.


Z&Z Eksklusif telah mempelopori jenis tudung awning sifon dan selendang halfmoon tone. Anda harus mencuba tudung dan selendang kami dari koleksi Z&Z Eksklusif dan merasai sendiri kelebihan yang ada pada koleksi kami. Anda pasti tidak akan menyesal dan akan membeli lagi.

 

tudung z&z eksklusif

 

tudung z&z eksklusif

 

tudung z&z eksklusif

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Close