Close

FATHIYAH'S DREAMS ®
LILY INSTANT SHAWL DOUBLE LOOP XL CHIFFON LILAC

FD160007-D19

RM 39.00

- Type: Shawl Instant (Double Loop)

- Material: Chiffon
- Size: M (5-8 yrs old)

By buying this product you can collect up to 39 loyalty points. Your cart will total 39 points that can be converted into a voucher of RM 0.39.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama FATHIYAH'S DREAMS ®
Kod Item FD160007-D19
Style Plain
Color Purple
Description

- Type: Shawl Instant (Double Loop)

- Material: Chiffon
- Size: M (5-8 yrs old)

Beli LILY INSTANT SHAWL DOUBLE LOOP XL CHIFFON LILAC Online di Tudung2u yang gaya dan ikut Fesyen Muslimah Online. Koleksi FATHIYAH'S DREAMS adalah kegemaran wanita di zaman yang moden ini. Butik tudung online yang didapati di Tudung2u sangat sesuai untuk wanita muslimah dengan harga yang berpatutan.


Fathiyah’s Dreams adalah salah sebuah syarikat tudung yang pada aslalnya adalah dibuka secara kecil-kecilan sahaja yang mana menjual pelbagai jenis pakaian Muslim khususnya pakaian kanak-kanak. Antara produk pakaian untuk kanak-kanak adalah seperti jubah, shawl, tudung, baju kurung, palazzo, skirt dan juga blouse.

Produk yang menjadi simbol kekuatan kami adalah baju labuh kanak-kanak yang dijahit menggunakan fabrik yang berkualiti yang diambil dari serata dunia demai menjaga kualiti serta rekaan yang menarik dan terkini sesuai mengikut umur kanak-kanak perempuan. Rekaan yang kami hasilkan juga sesuai untuk pakaian harian kanak-kanak.

Fathiyah’s Dreams bercita-cita untuk menjadi inspirasi kepada dunia satu hari nanti dalam menghasilkan Jenama Pakaian kanak-kanak Muslimah dalam lingkungan umur 4 hingga 15 tahun, agar mereka lebih yakin, menghargai diri dalam menghadapi zaman peralihan ke peringkat dewasa serta mengekalkan kesopanan mereka dalam pemakaian sehingga dewasa kelak.  

Alamat Butik;
No. 35-1, Jalan Pulau Lumut U10/P,

Alam Budiman, 40170 Shah Alam,

Selangor.

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Close