Close

Lizdania ®
Tudung Eema Basic EB-05-103 - K54

CS352021

RM 49.00

Tudung Zalikha

 1. Material

 • Awning : Kodroy
 • Body : Lycra
 • Jenis : Soft Awning
 • Saiz M

2. Ukuran 

 • Labuh depan 20 inci
 • Labuh belakang 27 inci

By buying this product you can collect up to 49 loyalty points. Your cart will total 49 points that can be converted into a voucher of RM 0.49.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama Lizdania ®
Kod Item CS352021
Style Manik, Plain
Color Hijau
Material Lycra
Description

Tudung Zalikha

 1. Material

 • Awning : Kodroy
 • Body : Lycra
 • Jenis : Soft Awning
 • Saiz M

2. Ukuran 

 • Labuh depan 20 inci
 • Labuh belakang 27 inci

Beli Tudung Eema Basic EB-05-103 - K54 Online di Tudung2u yang gaya dan ikut Fesyen Muslimah Online. Koleksi Lizdania adalah kegemaran wanita di zaman yang moden ini. Butik tudung online yang didapati di Tudung2u sangat sesuai untuk wanita muslimah dengan harga yang berpatutan.


Lizdania diasaskan oleh dua orang adik beradik iaitu Rosliza dan Hamdan. Nama butik mereka ini adalah hasil gabungan adik beradik ini dengan ibubapa mereka. Lizdania pakar dalam menghasilkan koleksi hijab yang anggun, bergaya serta menampilkan aspek-aspek syariah Islam. Pada awalnya mereka hanya memulakan perniagaan ini secara kecil-kecilan dengan hanya menjual koleksi hijab di kilang-kilang dan menumpang kedai rakan. 

Apabila mendapat permintaan yang tinggi dan pelbagai sokongan akhirnya Lizdania membuka butik pertama pada Januari 2013. Pada peringkat awal pembukaan butik, medium utama penjualan mereka hanyalah di butik dan menggunakan facebook serta blog sebagai medium pemasaran. Setelah setahun beroperasi Lizdania terus berkembang dengan membuat website sendiri serta banyak berkolaborasi dengan syarikat-syarikat lain bagi meningkatkan lagi pemasaran mereka. 

Lokasi kami; 

Lot G-5, Medaniaga MARA,                                                                                            Bandar Jeli, 17600 Jeli,                                                                                              kelantan.

 

 

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Close