Close

Kekaboo ®
KEKABOO BATU TABUR SWAROVSKI AMBER PEACH - 07

VM359007

This product is no longer in stock

RM 30.00

Tag : Batu Tabur Swarovski

Ukuran : Bidang 45

More details

By buying this product you can collect up to 30 loyalty points. Your cart will total 30 points that can be converted into a voucher of RM 0.30.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama Kekaboo ®
Kod Item VM359007
Description

Tag : Batu Tabur Swarovski

Ukuran : Bidang 45

More Info

Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Bertahtakan Swarovski Crsytals yang didatangkan khas dari Austria. Tersedia dalam berbagai warna yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. 


 

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Close