Close
View larger

Elscarfbylynn ®
Long Shawl KLCC Pink - B57

BL358004

RM 49.00

Type : Long Shawl With KLCC design

Size : 1.8M x 0.75M

Material : Premium Satin 

Ironless material, comfy and easy to wear.

By buying this product you can collect up to 49 loyalty points. Your cart will total 49 points that can be converted into a voucher of RM 0.49.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama Elscarfbylynn ®
Kod Item BL358004
Style Corak
Color Pink
Material Satin
Description

Type : Long Shawl With KLCC design

Size : 1.8M x 0.75M

Material : Premium Satin 

Ironless material, comfy and easy to wear.

Beli Long Shawl KLCC Pink - B57 Online di Tudung2u yang gaya dan ikut Fesyen Muslimah Online. Koleksi Elscarfbylynn adalah kegemaran wanita di zaman yang moden ini. Butik tudung online yang didapati di Tudung2u sangat sesuai untuk wanita muslimah dengan harga yang berpatutan.


Elscrafbylynn menyediakan tudung dan shawl terkini dengan menitik beratkan penggunaan material yang berkualiti sahaja. Meskipun material yang berkualiti namun harga yang ditawarkan adalah harga mampu milik. Kami menjanjikan tudung dan shawl yang selesa serta mudah dipakai. 
Setiap rekaan yang kami hasilkan adalah eksklusif dan terhad untuk beberapa helai sahaja. Dapatkan shawl kami ditudung2u kerana kami hanyalah menjual secara atas talian sahaja.

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Close