Close

Manufacturers

Brands There are 99 brands

Showing 46 - 90 of 99 items
 • ADARA

  "Yakini Diri, Meski Ringkas Namun Anggun"

  Beroperasi sejak tahun 2015 secara atas talian sehinggalah kini. Adara menampilkan koleksi selendang yang eksklusif dengan pelbagai corak dan rekaan. Menggunakan fabrik satin yang bermutu tinggi bagi mendapatkan kesan eksklusif bagi setiap selendang yang dihasilkan. 

  Bagi menjaga kualiti setiap selendang yang dihasilkan penelitian dibuat bermula daripada pemilihan kain serta jahitan yang sesuai dan yang terbaik bagi menjaga mutu dan kualiti setiap helai selendang ataupun tudung empat segi yang dihasilkan.

  Terkini terdapat koleksi tudung eksklusif yang didatangkan bersama kotak eksklusif yang sesuai untuk dijadikan hadiah juga hantaran perkahwina. Jadilah anggun bersama koleksi kami.

  17 products

  View Products
 • ADELYASHAWL

  Gaya Loose Shawl Ala-Ala Artis Popular Bukan Kini Semudah ABC. Tak Perlu Pin Tak Perlu Brocch! Kerana Kami Adalah Pakar Dalam Menghasilkan Tudung Instant Loose Shawl Tanpa Ianya Kelihatan Seperti Instant. 

  Tampil Penuh Yakin Meski Tak Pakai Brooch Mahupun Pin! 

  63 products

  View Products
 • Aida Naim Collection

  Outlet Pertama Ditubuhkan pada Tahun 2011 Yang Terletak Di Jalan Masjid India. Pada Masa Itu Masjid India Adalah Pusat Shopping Untuk Pelbagai Jenis Fesyen. Pada Masa Itu Kami Hanya Menghasilkan Tudung-Tudung Tertentu Sahaja. Seterusnya Pada Tahun 2014 Kami Mengembangkan Syarikat Kami Dengan Mengeluarkan Pelbagai Jenis Pakaian Untuk Dewasa Dan Kanak-Kanak. 

  Pelbagai Koleksi Pakaian Wanita Di Aida Naim Yang Merangkumi Semua Jenis Dari Pakaian Formal Sehinggalah Pakaian Yang Kasual. Setiap Helai Penghasilan Produk kami adalah sangat teliti bermula dari segi jahitan, sulaman, pemotongan bersesuaian dengan pelbagai keadaan untuk menjaga kualiti produk kami. Untuk kepuasan dan keselesaan pengguna kami hanya menggunakan Fabrik yang berkualiti sahaja.

  Setiap Koleksi Yang Kami Hasilkan Adalah Selari dengan perkembangan fesyen terkini di sampaing masih menjaga ciri-ciri syariat Islam.

  183 products

  View Products
 • Ain Wardah

  Tudung berjenama Ain Wardah ditubuhkan pada November 2014 memulakan operasi secara online sahaja didaftarkan di bawah syarikat WARDAH HIJAB SDN BHD dengan motto 'Kualiti Premium' pada harga mampu milik sesuai untuk semua muslimah.

  Lokasi Kami Adalah Di sini;

  • C-8-2, BLOK C APARTMENT MUTIARA, TMN PASIR PERMATA 
   JALAN KLANG LAMA 58200 KUALA LUMPUR

  • From Mon to Sun
   9 a.m. to 5 p.m.

  28 products

  View Products
 • Airis

  Tudung Bawal Airis dihasilkan menggunakan kualiti kain yang terbaik iaitu bawal Kelantan. Selain Bawl plain terdapat juga koleksi tudung yang dihiasi dengan batu korea serta batu yang perlbagai mengikut kesesuain fesyen serta perkembangan fesyen terkini di samping mengekalkan identiti gadis Melayu pada Setiap Koleksi Bawl Yang dihasilkan.

  Tampil ayu dengan Bawl Airis! 

  3 products

  View Products
 • ALEENA

  ALEENA mengetengahkan koleksi hijab yang bukan sahaja selesa dipakai bahkan mengikut trend terkini. Tudung dan Baju Yang dihasilkan mampu menyuntik keayuan setiap pemakainya tidak kira dalam apa acara sekalipun. ALEENA juga pakar dalam menghasilkan koleksi pakaian untuk pemakaian harian kerana ianya simple namun masih tetap bergaya tatkala anda mengenakannya. 

  Fabrik yang digunakan hanyalah fabrik yang berkualiti daripada Korea atu Italy. Fabrik yang cukup lembut, selesa, sejuk dan mudah dijaga juga adalah kepentingan kami bagi menjaga mutu dan kualiti setiap produk yang kami hasilkan.

  64 products

  View Products
 • ALHUMAIRA

  ALHUMAIRA CONTEMPORARY (ALHUMAIRA) ditubuhkan pada tahun 2010, seterusnya mendapat sambutan hangat ketika penubuhannya dengan hanya menggunakan Blog sebagai medium utama untuk mengembangkan hijab fesyen yang dihasilkan. Visi Al-Humairah adalah untuk menyampaikan koleksi hijab yang lengkap dan mudah dipakai ke mana sahaja serta produk pakaian yang boleh digunakan untuk pelbagai Majlis pada harga yang berpatutan. 

  Pada hari ini ALHUMAIRAH telah menjadi pilihan pertama untuk wanita Muslim dalam bidang fesyen khususnya untuk fesyen tudung. Setiap koleksi baru yang dihasilkan dan dilancarkan adalah mengambarkan kejayaan industri Fesyen Muslimah Tanah air. Ketelitian dalam penghasilan rekaan kami adalah apa yang kami terapkan dalam setiap nilai kerja agar dapat menghasilkan produk yang berkualiti sahaja.

  Kami hanya menggunakan fabrik yang berkualiti di seluruh negara bagi mendapatkan hasil yang eksklusif serta bertaraf antarabnagsa. Menggunakan peluang sebaik baiknya dalam memberi gambaran yang terbaik kepada Muslimah fesyen mengikut cara kami untuk menggalakkan lebih ramai wanita yang berfesyen selari dengan syariat serta fesyen terkini yang unik dan mempunyai pesonanya tersendiri.

  "Sederhana Namun Mempesona" 

  ALHUMAIRA SHAH ALAM

  8A, Jalan Plumbum P7/P

  Seksyen 7, 40000

  Shah Alam, Selangor.

   

  22 products

  View Products
 • ALLURELADY

  Ditubuhkan pada tahun 2009 dengan menghasilkan produk untuk kanak-kan serta wanita pada setiap peringkat umur.  signature butik kami adalah untuk menghasilkan koleksi yang super selesa serta trendy dan sedia untuk dipakai serta koleksi Pakaian Muslimah rekaan kami seiring dengan perkembang gaya urban wanita Muslimah pada hari ini. 
  Selain produk yang sudah siap sedia, kami juga menawarkan pelanggan kami untuk membuat produk hijab mengikut citarasa anda. setiap Hijab yang direka adalah unik dan khas hanya untuk anda.
  Ini aalah lokasi kami; 

  ALLURELADY BOUTIQUE
  32,Jalan Opera L, 
  Seksyen U2/L, 
  Taman TTDI Jaya,
  40150 Selangor.

  Business hours : Mon to Sun from 10 am - 7 pm

  37 products

  View Products
 • AVILIA

  AVILIA beroperasi dengan menampilkan rekaan gaya hijab terkini sama ada koleksi yang biasa hinggalah koleksi Instant Shawl. Kepakaran kami adalah mencipta dan menghasilkan koleksi shawl yang berkualiti serta trendy pada harga yang sangat berpatutan dan mampu milik. 

  Setiap rekaan yang dihasilkan kami akan memastikan ianya berkualiti tinggi dan sangat selesa untuk dipakai. 

  Lokasi Kami; 

  Avilia Boutique
  3-1 (Shoplot), 
  Jalan Villa Tropika 1
  Taman Villa Tropika 
  Bandar Baru Bangi
  43000 Kajang
  Selangor

  52 products

  View Products
 • AyueBella

  ''Tampil Menawan dengan Koleksi Terbaik dari AyueBella Shawl''

  Santun dalam hijab 

  3 products

  View Products
 • Bellazara

  "We are proud to cover your pride", motto of Bellazara.

  6 products

  View Products
 • Bikaya

  Ditubuhkan pada Tahun 2012 dengan tema warna pastel bagi setiap koleksi hijab yang dihasilkan. Para peminat pastel pastinya nama BIKaya sudah tidak asing lagi apatah lagi Material yang digunakan adalah material yang berkualiti tinggi serta memberi keselesaan yang maksima kepada penggunanya. 

  Lokasi Kami Di Sini;

  No.24-A First Floor, Jln Plumbum Q7/Q Seksyen 7
  Shah Alam, Malaysia

  2 products

  View Products
 • BOKITTA HIJAB

  Stylish, Elegant, Classy, Innovative, Colorful, Vibrant, Fun ... That's who we are... We're trend setters
  We are a new brand, for females...

  4 products

  View Products
 • BY SITI SALIMAH

  BySitiSalimah adalah butik atas talian yang pakar dalam menghasilkan shawl mengikut trend terkini serta menghasilkan shawl hanya dari kualito kain yang terbaik sahaja. Setiap Helai tudung yang kami hasilkan adalah yang terbaik dan dihasilkan dengan penuh teliti bagi menjaga mutu dan kualiti tudung yang kami keluarkan 

  Bagi menghargai pelanggan kami. kami akan membuat pelbagai tawaran menarik bagi memberi peluang kepada pelanggan setia kami untuk mendapatkan koleksi tudung kami pada harga yang berpatutan.

  Rekaan tudung kami juga adalah sentiasa mengikuti perkembangan fesyen tudung terkini di samping menjaga aurat dan kesopanan wanita asia. 

  16 products

  View Products
 • CAHYA HIJAB EXCLUSIVE

  Beroperasi sejak tahun 2016 secara atas talian sehingga kini. Cahya Hijab menampilkan koleksi tudung bawal yang eksklusif dengan pelbagai rekaan. Cahya Hijab mempunyai rekaannya yang tersendiri supaya pemakai dapat bertudung mengikut syariat Islam

  12 products

  View Products
 • Chique Veils

  Assalamualaikum chique ladies, Kami di Chique Veils dapat memanuhi keperluan Muslimah moden di seluruh Dunia. Kami amat berbangga kerana menjadi sebahagian daripada keperluan harian wanita muslimah pada masa kini di samping memberi aspirasi pada masa kini dalam menangani pelbagai cabaran. Kami percaya bahawa hijab yang dikenakan hendaklah sesuai untuk setiap wanita agar keyakinan terserlah dan tampil penuh hebat dalam melakukan apa juga tugasan yang dipikul. Para pelanggan kami adalah wanita yang sentiasa berfikiran positif.

  Koleksi dari CHIQUE VEILS adalah diimport terus dari negara Eropah bagi menjaga kualiti dan jenama kepada pelanggan setia kami. Koleksi kami adalah berkelas tinggi sesuai dengan citarasa wanita masa kini. 

  31 products

  View Products
 • Dania Bawal

  Koleksi Dania Bawal adalah koleksi bawal yang dihasilkan oleh kami adalah bawal yang mempunyai keunikan tersendiri kerana ianya direka khas oleh pereka fesyen kami. Kami telah membuat banyak kajian sebelum menghasilkan sesuatu rekaan. Rekaan kami adalah yang terkini real dan sangat mudah untuk dipakai. Meski ringkas namun masih mampu menyuntik ciri-ciri keayuan bagi si pemakainya. 

  Antara koleksi rekaan kami adalah Tudung bawal Corak, Tudung bawal manik batu, serta pelbagai jenis batu yang eksklusif diimport dari luar negara khas untuk memberi impak maksima kepada setiap jenis rekaan yang kami hasilkan.

  3 products

  View Products
 • Dollscarf

  Dollscarf adalah pengeluar blouse dan T-shirt labuh muslimah jenama Wafiyya. Selain menjual Blosue, T-shirt Muslimah serta tudung Dollscarf juga menjual produk kecantikan secara atas talian dan butik. 

  Koleksi rekaan hijab yang dihasilkan adalah rekaan yang minimal namun tetap tampak eksklusif serta anggun tatkala mengenakannya.

  Ini adalah Lokasi Kami;

  No 11-A, Jalan Keluli AM7/AM,

  Bukit Raja Business Centre, Seksyen 7,

  40000 Shah Alam


  27 products

  View Products
 • EDZ

  Beroperasi sejak dari 2008 dengan tema "Jom Tutup Aurat Dengan Bergaya", misi EDZ adalah untuk menghasilkan pakaian yang sopan dengan harga yang berpatutan. Meskipun dengan pelbagai jenama yang ada di Malaysia sekarang, dengan harga yang sangat murah. Kami percaya bahawa kami mampu menghasilkan setiap produk yang mana para pelanggan kami akan berasa bangga dan yakin apabila memakai rekaan produk kami.

  Pilihan kami adalah berdasarkan tema "Jom Tutup Aurat Dengan Bergaya". Tidak seperti jenama yang lain hanya mengetengahkan kain tradisional. Kami menampilkan pakaian yang mengikut perkembangan semasa kerana kami sedar generasi muda masa kini menginginkan sesuatu yang moden dan trendy tetapi masih menjaga kesopanan dalam penampilan mereka. 

  4 products

  View Products
 • ELLYGANCE

  Dimiliki oleh NIA Marketing & Trading bermula daripada Jun 2016 sehingga hari ini. Kami adalah pakar dalam menghasilkan shawl Instant yang selesa dan seiring dengan perkembangan tudung semasa. Setiap rekaan yang dihasilkan adalah sangat teliti dan mengikuti standard yang telah kami tetapkan. Hanya rekaan yang terbaik dengan material yang terbaik sahaja yang kami akan keluarkan untuk dijual kepada para pelanggan setia kami. 

  Ini adalah bagi memastikan kualiti dan mutu pengeluaran hijab kami. Meskipun moden namun tetap menjaga ciri-ciri ketimuran gadis Melayu.

  5 products

  View Products
 • Elscarfbylynn

  Elscrafbylynn menyediakan tudung dan shawl terkini dengan menitik beratkan penggunaan material yang berkualiti sahaja. Meskipun material yang berkualiti namun harga yang ditawarkan adalah harga mampu milik. Kami menjanjikan tudung dan shawl yang selesa serta mudah dipakai. 
  Setiap rekaan yang kami hasilkan adalah eksklusif dan terhad untuk beberapa helai sahaja. Dapatkan shawl kami ditudung2u kerana kami hanyalah menjual secara atas talian sahaja.

  31 products

  View Products
 • Elzatta

  kepakaran kami adalah membantu para wanita tampil lebih yakin dengan gaya anggun dan sopan dengan pilihan tudung-tudung kontemporari dan patuh syariat.

  8 products

  View Products
 • Emma Maembong Hijab

  Koleksi Hijab by Emma Maembong diasaskan oleh pelakon tanah air iaitu Emma Maembong. Setiap koleksi yang dihasilkan adalah hasil sentuhan tangan emma maembong sendiri. Keistimewaan tudung ByEmmaMaembong adalah setiap perincian corak yang dihasilkan bagi setiap helai tudung adalah hasil lukisan tangan EmmaMaembong sendiri.

  Terdapat dua jenis hijab yang dihasilkan iaitu jenis selendang dan jenias empat segi. Perincian tudung yang dihasilkan adalah menggunakan material satin yang berkualiti tinggi dan yang terbaik sahaja untuk mendapatkan kesan alunan dan keselesaan tahap maksima kepada pemakainya.

  Koleksi hijabbyemmamaembong ini juga didatangkan dengan box yang eksklusif yang sesuai untuk dijadikan hadiah. 

  4 products

  View Products
 • ESCARVES

  Diasaskan pada May 2016 Escarves mementingkan gaya tudung terkini di samping menjaga ciri-ciri kesopanan seorang Muslimah. Misi utama kami adalah menjadi Icon Tudung Muslimah No.1 di Malaysia. Bermutu dan selesa adalah keutamaan kami dalam menghasilkan setiap produk yang kami keluarkan. 
  Tampil sopan dan ayu dengan hijab yang kami hasilkan khas untukl wanita-wanita Muslimah yang mementingkan gaya dan fesyen terkini yang tidak bercanggah dengan syariat Islam. Tampak sopan dan anggun dengan setiap hijab yang kami reka agar Muslimah terjaga bak berlian di kotak kaca.

  35 products

  View Products
 • FATEEMA COUTURE

  Diasaskan pada Januari 2017 dengan menjual tudung dan pakaian muslimah yang mampu milik, selesa serta menepati citarasa semua golongan. Setiap koleksi yang kami keluarkan senantiasa tampak segar dan trendy kerana sentiasa mengikuti perkembangan fesyen hijab seluruh dunia.

  Terkini kami mengeluarkan koleksi terbaru Fleur shawl dengan kualiti exklusif, terbaik dan urban. Tampilkan kelainan dan aura diri anda dengan memakai shawl yang kami hasilkan. Didatangkan dengan perincian warna 3D yang memukau pasti membuatkan sesiapa sahaja melihatmu terpesona dan terpaku.

  Lokasi Kami Di Sini;

  No.21-1, Jalan Dataran Wangsa1,
  Dataran Wangsa Melawati, Wangsa Melawati,
  Kuala Lumpur, Malaysia.

  10 products

  View Products
 • FATEEMA JUNIOR

  Fateema Junior adalah jenama tudung kanak-kanak yang diasaskan oleh Fateema Couture. Idea untuk menghasilkan jenama khas untuk kanak-kanak ini adalah apabila mereka menyedari terdapat permintaan yang tinggi terhadap tudung kanak-kanak di Malaysia. 

  Pepatah Melayu "Melentur rebung biarlah dari rebungnya" sesuai dengan matlamat kami untuk mendidik anak-anak kecil memakai tudung sedari kecil. Koleksi tudung kanak-kanak yang kami hasilkan adalah sesuai untuk kanak-kanak yang berumur antara 4-12 Tahun. 

  Ayuh latih anak anda untuk menutup aurat dari sekarang. Koleksi tudung kanak-kanak kami pasti dapat menawan hati anak-anak anda untuk memakai koleksi kami ini. Tambahan pula anda boleh memakai tudung sedondon dengan anak-anak anda untuk digayakan pada majlis-majlis yang anda ingin kunjungi.

  1 product

  View Products
 • FERDASCARF

  FERDASCARF is a subsidiary company of Violet Basic Sdn Bhd. We are based in Kuala Lumpur and our only outlet is available in Giant Tunjung, Kota Bharu Kelantan, Malaysia.

  0 products

 • FILLE

  Fille is pronounced "feey" and is taken from the French word meaning girl, young woman or daughter. Our brand believes in providing all women with high quality fashion pieces at affordable prices. Our timeless and practical designs are made meticulously to cater to the active lifestyle of the modern woman and complement her individual style. Fille's signature bestseller, Brooklyn, is acclaimed for its premium quality, versatility and affordability.

  16 products

  View Products
 • FLIP THE SHAWL

  FlipTheShawl mengetengahkan tudung yang bukan sahaja cantik namun selesa serta mampu mendatangkan keyakinan saat pemakainya mengenakan hijab kami. Di samping mampu membangkitkan aura si pemakai dalam mengekalkan kesederhanaan dan konsep syariah Islam. 

  Fokus utama kami adalah untuk membantu wanita Muslimah agar tampil anggun dan yakin serta menarik mengikut perkembangan fesyen terkini. Meskipun kecantikan, keselesaan dan keyakinan itu adalah sesuatu yang lahir dari hati namun kami adalah salah satu medium untuk membangkitkan semua perkara yang diperlukan dipada setiap wanita Muslim.

  2 products

  View Products
 • GALERI TUDUNG MAHZSUZ

  Mahzsuz ditubuhkan pada akhir tahun 2005 disebabkan permintaan yang tinggi dalam fesyen Muslimah. Sejak 10 tahun dari sekarang, Mahzsuz berjaya mengeluarkan pelbagai koleksi dan telah mengusahakan hampir kesemua jenis produk pakaian Muslim yang pelbagai seperti Jubah moden, Abaya, Seluar, Baju T Muslimah, Kain Labuh, Selendang serta pelbagai koleksi hijab dan aksesori juga untuk kanak-kanak. Bermula daripada sebuah kedai kecil di Paka Terengganu, kami mengembangkan perniagaan dengan membuka premis yang lebih besar di pusat Niaga Paka, dan memiliki cawangan di Bandar Baru Bangi. 

  Buat masa ini kami fokus kepada jualan atas talian bagi memudahkan pelanggan kami mendapatkan koleksi terkini daripada kami. Kami mengharapkan butik atas talian kami dapat membantu wanita-wanita yang agak busy untuk membeli keperluan harian mereka di butik kami.

  GALERI TUDUNG MAHZSUZ

  3, Jalan 7/7A,
  Seksyen 7,
  43650 Bandar Baru bangi,
  Selangor.

  14 products

  View Products
 • GUZELLISTA

  Satu brand yang memartabatkan imej para muslimah agar terus terpelihara dan kekal menawan dalam keadaan patuh syariah.

  8 products

  View Products
 • Hawwa Scarf

  Kami adalah pakar dalam menghasilkan tudung labuh yang eksklusif sesuai untuk semua majlis sama ada rasmi mahupun tidak. Koleksi warna yang kami tampilkan adalah sentiasa segar dan mampu menyuntik keayuan setiap pemakainya. HAWWA SCARF melengkapkan penampilan dengan kualiti produk serta pelbagai variasi warna yang segar dan berbeza dari kebiasaan. 

  Serlahkan keanggunan anda dengan koleksi Hijab HAWWA SCARF yang patuh syarie, selesa dan memberi keyakinan kepada sesiapa sahaja yang memakainya. kekal manis meskipun aurat ditutup. 

  12 products

  View Products
 • Heeejab by MW

  Mw hijab merupakan syarikat yang mengeluarkan dan menghasilkan produk pakaian muslimah yang berpatutan dan mampu milik. Meskipun harga mampu milik, hasil yang diberikan adalah sangat berkualiti di samping menampilkan koleksi yang sopan anggun dan bergaya.

  Koleksi Hijab Sakura by MW pada kali ni menampilkan hijab yang sangat berkualiti yang dihasilkan daripada bahan sifon yang sangat berkualiti. Tidak mudah renyuk dan rosak kerana ianya tahan lasan. Koleksi Long sifo ini dijahit mengggunakan teknik kelim tepi yang sangat kemas dan dihasilkan di kilang yang khas agar dapat menjaga kualiti buatan dan hasilnya. 

  "Ringkas dan Trendy" adalah konsep HeejabbyMW untuk mengekalkan kualiti tudung yang dihasilkan. 

  5 products

  View Products
 • HIJRANISA

  Butik Hijranisa adalah butik yang menjual pelbagai koleksi tudung labuh dan kelengkapan haji & umrah yang ekslusif dan moden yang beroperasi secara online dan offline di Ampang. Koleksi Hijab yang direka adalah sangat selesa kerana penggunaan kain yang ekslusif sahaja untuk menghasilkan koleksi hijab Hijranisa ini. 

  Tampil sopan dan bergaya dengan tudung labuh Hijranisa yang sentiasa menjaga batas-batas aurat seorang wanita Islam. 

  Alamat :

  Butik Hijranisa
  27-1,Jalan AWF 3,
  Ampang Waterfront,
  68000,Ampang,Selangor

  86 products

  View Products
 • In Bloom

  In Bloom pakar dalam menghasilkan aksesori telekung khususnya beg telekung bagi menjaga kualiti telekung serta memudahkan muslimah untuk membawa telekung mereka ke mana sahaja. Koleksi beg telekung In Bloom juga adalah sesuai untuk semua saiz dan keadaan memandangkan kualiti beg yang juga tahan lama, tebal dan kali air ianya sangat sesuai untuk wanita muslimah ketika melakukan aktiviti lasak.

  Ruang yang besar dan corak yang menarik adalah tarikan utama koleksi In Bloom dalam menghasilkan peroduk beg telekung. Beg telekung keluaran In Bloom juga sesuai untuk semua peringkat umur.

  5 products

  View Products
 • Jamilah Jewellery

  Jamilah Jewellery menampilkan rekaan yang dinspirasikan oleh Asia dengan Logam Aloi & Batu Korea.

  156 products

  View Products
 • Jijiey Nurisha

  Rekaan tudung terkini daripada Jieyjiey Nurisha mampu menyuntik keanggunan si pemakainya. Koleski Jiejiey Nurisha menampilkan shawl printed yang bermotifkan corak abstrak dan moden sesuai untuk mereka yang gemar mengenakan pakaian yang ringkas namun tetap terlihat cantik dan bergaya.

  Sesuai untuk kegunaan harian kerana terdapat pelbagai corak yang menarik juga terdapat koleksi hijab plain yang boleh diperolehi di dalam koleksi kami. 

  14 products

  View Products
 • JNR Collection

  Setiap koleksi daripada JNR Collection ini adalah hasil sentuhan daripada pemiliknya mengikut citarasa dan permintaan pelanggan pada masa kini. Setiap koleksi dijati dengan fabrik yang berkualiti dan yang terbaik sahaja. 

  Keistimewaan setiap koleksi adalah hasil jahitan pemiliknya sendiri, ini dapat memastikan setiap helai produk yang dihasilkan adalah produk yang bermutu dan berkualiti sahaja. JNR Collection juga mampu menarik peminat fesyen untuk mendapatkan setiap koleksi yang dihasilkannya. 

  49 products

  View Products
 • KAFZEL

  KAFZEL ditubuhkan sejak Januari 2016 dengan visi untuk menghasilkan produk yang sopan dan menawan yang seiring dengan perkembangan Muslimah fesyen yang kontemporari dan up-to-dated! 

  Produk pertama LAFZEL adalah Launa Shawl yang mana pada masa itu telah mendapat permintaan yang tinggi kerana ianya berpatutan dan mempunyai kualiti fabrik yang sangat cantik dan terbaik. Semenjak dari itu KAFZEL telah mengembangkan jenama dengan pelbagai jenis pakaian dengan motto "Basic is the new classic". 

  Kurung basic dan kebarung kami adalah antara produk yang menjadi pilihan utama di hati pelanggan kami.

  11 products

  View Products
 • Kangaroo

  Tudung bawal adalah koleksi tudung yang sentiasa relevan tidak mengira zaman. Koleksi tudung bawal Kangaroo pernah menjadi tudung bawal nombor satu di Malaysia pada suatu ketika dahulu sehinggalah hari ini. 

  Tudung bawal Kangaroo adalah tudung bawal mampu milik yang mempunyai pelbagai pilihan warna dari warna yang cerah kepada warna yang gelap. Kepelbagaian warna ini juga adalah kelebihan yang ada pada setiap koleksi bawal Kangaroo.  

  2 products

  View Products
 • Kekaboo

  Kekaboo adalah pakar dalam menghasilkan tudung bawal yang sopan, elegan dan sentiasa mengikut perkembangan fesyen. Misi kami adalah untuk meluaskan koleksi tudung yang sopan sesuai untuk kegunaan harian mahupun hari-hari yang tertentu. Koleksi kami boleh digunakan dalam pelbagai jenis majlis seperti mensyuarat, bertemu rakan-rakan mahupun majlis koperat.
  Kami juga mengharapkan dapat memenuhi citarasa wanita Muslim yang bukan sahaja mencari tudung yang sopan namun juga tudung yang selesa dan sangat berpatutan. kami mendapati bahawa keinginan wanita untuk berpakaian moden di samping masih mampu mengekalkkan kesopanan sebagai wanita Muslimah.
  Fesyen Muslimah adalah semakin berkembang dan ianya adalah fesyen yang universal dan kami sangat berbangga menjadi sebahagian daripadanya. Tudung Bawal kami dihasilkan menggunakan fabrik voile dan dicetak secara manual menggunakan cara 'silk screen' bagi menjamin kualiti dan mutu tudung yang dihasilkan.
  kami mempunya organisasi yang sangat menjiwai fesyen bagi menghasilkan produk yang berkualiti. Bagi menjaga keselesaan pelanggan kami yang setia #kekaboolovers :)

  99 products

  View Products
 • Lady Arissa Couture

  Dirasmikan pada Tahun 2013  lady Arissa Couture memberikan anda koleksi hijab yang eksklusif, mewah dan edisi terhad namun masih mampu mengekalkan konsep syariah Islam. Koleksi hijab yang dihasilkan adalah hijab yang berkualiti tinggi, selesa dan sangat berpatutan. 

  Setiap rekaan kami juga adalah sangat eksklusif dan mampu membangkitkan aura si pemakainya. Ayuh tampil ayu dan bergaya dengan koleksi hijab dari kami. 

  Lokasi Kami;

  1-11-3, Level 2, Jalan Medan Pusat Bandar 7,                                                            Bangi Sentral
  Bangi, Malaysia

  20 products

  View Products
 • LARNIE

  NO1 famous tops & square scaft in malaysia

  14 products

  View Products
 • Lawarni

  Ditubuhkan pada Tahun 2002 dengan menjual pakaian untuk Muslim dalam beberapa tahun, memandangkan permintaan yang tinggi untuk pakaian muslim serta perkembangan yang pesat dalam fesyen Muslim. Semenjak dari itu pelbagai produk pakaian Muslim telah dihasilkan lantaran permintaan yang tinggi dalam fesyen pakaian Muslim masa kini.

  Lambakan fesyen terkini memberikan pelbagai rekaan pakaian Muslim khususnya untuk wanita berhijab. Fesyen Muslimah ini juga berkembang di suluruh dunia juga turut memberi impak kepada perkembangan fesyen di Malaysia. Oleh itu, Kami telah menghasilkan pelbagai rekaan yang menarik yang bersesuain dengan budaya Rakyat Malaysia dengan menggabungkan budaya fesyen luar negara namun masih terlihat sopan dan menutup aurat.

  Sederhana dengan fesyen, namun masih terlihat anggun dan sopan tatkala mengenakan koleksi hijab dari kami.

  101 products

  View Products
 • Lyna_hijab

       Lyna Hijab adalah pakar dalam menghasilkan tudung bercorak yang versatil dan menawan dengan menekankan konsep ala inggeris serta vintaj memberi kelainan kepada setiap koleksi hijab yang direka dan dipasarkan. Setiap corak yang direka adalah eskklusif kerana direka dan diolah oleh pereka fesyen yang berpengalaman dalam bidang hijab.

       Koleksi hijab yang kami keluarkan hanyalah daripada fabrik yang berkualiti seluruh dunia. Hijab yang kami reka adalah sangat selesa berpatutan dan berkualiti dan mementingkan aspek-aspek menutup aurat bagi Muslimah yang mengenakan hijab kami.

       Istimewanya setiap koleksi kami adalah kerana ianya sesuai untuk pelbagai majlis, sama ada majlis rasmi mahupun untuk kegunaan harian juga sangat disarankan kepada wanita Muslimah yang gemar travel kerana fabrik yang kami gunakan adalah Ironless dan anti kedut.

      Terlihat anggun dan yakin dengan koleksi dari kami!

  110 products

  View Products
 • MAJEEDA

      MAJEEDA adalah butik atas talian yang mengetengahkan tudung labuh sebagai produk utama bagi mengajak wanita-wanita Muslim di seluruh negara untuk mengenakan hijab dengan cara yang sepatutnya bagi menjaga nilai-nilai agama bagi seorang wanita yang beragama Islam. Setiap koleksi yang kami hasilkan adalah koleksi yang mampu menutup aurat serta bertepatan dengan hukum syariah Islam dalam pemakaian Wanita Islam.,

     Fabrik yang kami gunakan adalah selesa, menyerap peluh serta tidak panas bagi mengekalkan keselesaan kepada pelanggan kami. Koleksi tudung labuh kami juga adalah koleksi tudung yang menggunakan fabrik yang berkualiti serta bermutu bagi memberikan kesan eksklusif apabila dipakai. 

     Langsiri auratmu dengan koleksi Hijab MAJEEDA yang sederhana namun tetap menawan serta mampu menjaga kesopanan seorang wanita Islam.

  27 products

  View Products
 • Marlena Hijab

  Marlena Hijab menampilkan koleksi hijab yang ringkas dan cepat dipakai namun masih mampu menampilkan kecantikan dan keanggunan si pemakai. Koleksi hijab dari kami adalah fabrik yang tidak perlu diseterika bagi memastikan visi kami untuk mengurangkan masa wanita berhijab dalam mempersiapkan diri bagi aktiviti harian. Kini wanita berhijab tidak perlu lagi risau untuk bergaya kerana setiap hijab yang kami hasilkan adalah mampu menjimatkan masa.

  Cepat, ringkas, trendy dan bergaya adalah setiap aspek yang kami tekankan dalam koleksi kami. Ayuh tampil bergaya dengan koleksi hijab kami. semudah satu dua tiga anda akan dapat hasil yang maksima mampu menyuntik aura bagi anda yang mengenakan hijab kami.

  Lokasi kami;

  3A-57-03A ,JALAN MEDAN PUSAT
  BANDAR 8,BANGI SENTRAL 43650 BANGI
  SELANGOR MALAYSIA

  0 products

 • MELIASARA

  Diasaskan pada 1 November 2015 Meliasara adalah butik yang menjual pelbagai koleksi pakaian Muslimah yang trendy, sopan dan bergaya. Antara koleksi pakaian Muslimah yang kami hasilkan adalah Baju kurung, Jubah Kebarung dan pelbagai lagi produk barangan Muslim termasuklah Tudung.

  Setiap rekaan tudung yang dihasilkan adalah bertepatan dengan konsep menutup aurat bagi seorang wanita Islam. Penghasilan hijab adalah penuh teliti bermula dari pemilihan fabrik sehinggalah jahitan yang digunakan semasa menghasilkan rekaan yang terpilih.

  Terlihat lebih menyerlah dan anggun dengan koleksi hijab kami yang kami hasilkan. 

  29 products

  View Products
 • MERMAID LUXE

  Mermaid Luxe diasaskan dan dikembangkan oleh dua orang adik beradik iaitu Adriana Jasmay dan Liyana Jasmay dalam menghasilkan produk pakaian Muslimah khas untuk mereka yang suka bergaya di samping masih menjaga kesopanan sebagai wanita Muslim.

  Pada tahun 2014 Mermaid Luxe telah melancarkan pakaian pertama yang telah membawa mereka lebih dikenali dalam bidang fesyen melaui pelbagai cabang media, sehingga mereka dikenali dan berjaya memepengaruhi bidang fesyen Muslimah khususnya. 

  Manakala pada tahun 2016 pula mereka telah melancarkan koleksi eksklusif Raya yang telah mendapat sambutan yang hangat daripada peminat mereka. Hijab yang mereka keluarkan adalah dihasilkan di dalam juga luar negara bagi mendapatkan impak maksima kepada produk yang dihasilkan.

  Lokasi Mermaid Luxe;

  D-02-03, Starparc Point
  Jalan Taman Ibu Kota
  53300, Setapak, Kuala Lumpur

  24 products

  View Products
 • MEYLANA

  "Meylana Perintis Keanggunan Muslimah Moden"

  Meylana diasaskan oleh salah seorang artis tanah air iaitu Memey Suhaiza. Koleksi Meylana adalah koleksi hijab gaya urban dan kontemporari sesuai untuk wanita yang inginkan gaya eksklusif namun masih mengekalkan kesopanan dan keayuan sebagai wanita asia.

  Koleksi hijab Meylana mempunyai sentuhan unik dengan warna yang lembut menarik serta eksklusif. Koleksi hijab Meylana juga ampu menyerlahkan lagi keyakinan dan keanggunan si pemakainya. 

  25 products

  View Products
 • MOJ Collection

  Diasaskan oleh neny Erzila Ratidin yang berasal daripada Banting, Selangor yang mempunyai pengalaman beberapa tahun dalam industri fesyen tudung dengan sebuah syarikat tudung terkemuka. MOJ Collection mula beroperasi pada 11 November 2012 dengan mengeluarkan pelbagai koleksi bawal, selendang dan halfmoon yang banyak mendapat pasaran pada masa kini.

  Selain koleksi ready made MOJ juga menawarkan koleksi custom made yang mana pelanggan boleh memilih sendiri fabrik dan rekaan yang diingini. Rekaan hijab MOJ berkonsepkan moden dan sesuai untuk semua peri ngkat umur.

  7 products

  View Products
 • Monaliza

  Monoliza is an arts & crafts Malaysian collectivity aimed to create lady's handbags and accessories for everyday use.

  4 products

  View Products
 • MOON SCARVES

  Moon Scarves mula beroperasi pada 22 november 2015 dan secara rasminya beroperasi atas talian pada 1 Mac 2016 yang fokus pada koleksi hijab seperti selendang dan telekung. Misi mereka adalah untuk menghasilkan rekaan yang sederhana, serba boleh, segar dan elegan tampil moden bergaya.

  "Moon Signature Cut" atau lebih mudah dikenali dengan konsep selendang yang bujur di bucu sangat unik dan dapat digayakan dalam pelbagai gaya. Konsep ini sangat sesuai untuk semua jenis majlis tidak kira malam hari ataupun siang hari.

  Konsep Selendang potongan berbentuk separuh bulan ini sangat unik kerana boleh digayakan dalam pelbagai gaya. Satu selendang untuk pelbagai kegunaan, sangat menarik!. 

  Lokasi Kami;

  2 Jalan Setia Impian U13/3F
  Shah Alam, Malaysia

  30 products

  View Products
 • MUMUSCARVES

  Mumu Scarves adalah salah satu jenama tudung yang terkemuka dan yang berkualiti tinggi di Malaysia. Mumu scarves menyediakan produk pakaian Muslimah kusus untuk mereka yang meminati fesyen. sesuai untuk kegunaan harian di samping memastikan kesopanan dan keselesaan wanita berhijab terjaga dan terpelihara. 

  Basic scarves yang dihasilkan oleh MUMU scarves adalah dari kain satin yang berkualiti tinggi. Bawal satin MUMU scarves sangat mudah dibentuk dan digosok serta tidak mudah renyuk. Tidak panas dan sangat selesa dipakai. 

  Koleksi bawal satin MUMU scarves ini mampu menyerlahkan keayuan setiap gadis Melayu yang memakainya. 

  2 products

  View Products
 • Naelofar

  Coming from a business-oriented family, it was only a matter of time that Neelofa would eventually become an entrepreneur herself. She loved fashion and had a passion for business so she combined the two and proceeded to set up her own label.

  14 products

  View Products
 • NAna's Collections

  NAna's Collections carefully sourced and selected shawl from all around the world for your specific choice. We offer a wide range of exquisite shawl ranging from vintage styles to contemporary designs.

  10 products

  View Products
 • NIQAVIE

  Butik Niqab pertama di Malaysia 

  31 products

  View Products
 • NOURAS HIJAB

  Nouras is from arabic language means light. Hijab is scarves that islamic girs wear everyday to cover their hair from expose to public. The cirlcle on the logo means to bridging the relationship among of islamic girls to encourage them to wear the hijab everyday. The creamy white background to represent as feminity to islamic girls. 

  10 products

  View Products
 • Nurkasih

  Nur kasih menyediakan tudung bersaiz besar dan menutup aurat. Tudung yang senang dipakai hanya sarung sekali. Kain yang lembut dan sejuk disukai ramai.

  1 product

  View Products
 • NYZANOUR EXCLUSIVE

  Our speciality is selling Premium Hijab with affordable price using different kind of high quality fabrics.

  15 products

  View Products
 • OhMybox

  DAPATKAN POTONGAN HARGA DARI OHMYBOX!

  Dengan adanya pilihan daripada OhMybox anda akan mendapat pelbagai pilihan dari 3 Item yang bernilai lebih dari RM100. Dengan potongan harga dari OhMybox ini anda akan mendapat RM65 sahaja untuk 3 Item!!

  8 products

  View Products
 • Orchid Scarf

  Orchid Scarf is an Established Malaysia Brand Since 2012 produces and caters many types of hijab, scarf, shawl, clothes, accessories. We provide quality hijabs and selling at affordable price . All hijabs are designed exclusively under our brand.

  31 products

  View Products
 • ORKID COSMETICS

  Orkid Cosmetics is a global trendsetting Halal & Vegan cosmetic brand for the cool kids and conscious women.

  We provide affordable, non-toxic, safe for skin, Halal & Vegan cosmetics that is formulated using high-quality imported ingredients from Japan and Europe and made fresh from Kuala Lumpur, Malaysia.

  Our high fashion matte-suede liquid lipsticks follows the six-free formula meaning it contains no parabens, mineral oil, DBP (also known as phthalates), triclosan, sodium lauryl sulfate or gluten.

  Keepin it 100%

  6 products

  View Products
 • OSRA BOUTIQUE

  OSRA Group Sdn Bhd is Malaysia’s top modest fashion clothing for middle-class urban family which was established in May 2014

  33 products

  View Products
 • OYASCARVES

  Malaysia #1 Bawal Paling Selesa

  12 products

  View Products
 • Papilio

  Premium Scarf for Premium Beautiful Muslimah

  150 products

  View Products
 • Poplook

  Launched in 2009 as thepoplook.com, and rebranding in 2014, POPLOOK is Malaysia's leading online store specialising in modest, Muslimah fashion.

  0 products

 • Proper Hijab

  Tudung instant dua muka labuh depan.Satu tudung boleh dapat dua colour. Tudung yang boleh guna luar dan dalam. Tidak jarang dan  pinless. Proper hijab pilihan para muslimah.

  1 product

  View Products
 • QASEERA

  Qaseera aims to provide hijab that is lightweight, modest, comfortable and easy to wear without having to sacrifice style. We provide our customers the best quality shawl at affordable prices.

  46 products

  View Products
 • QAYS

  QAYS is an online boutique selling various quality products. We are still new but we produce fashionable pieces with affordable price. Stay and shopping with us. We hope that you'll love our collection as much as we do.

  1 product

  View Products
 • RAUDHAH CROWN

  Selling gorgeous Instant Plain Shawl & Instant Printed Shawl.

  3 products

  View Products
 • RAYZARA

  Elegant, simple and modern. Covering your awrah in style. For ladies who are always on the go.

  31 products

  View Products
 • RJ Nature Hijab

  RJ Nature Hijab & Fashion is a mission to spread dakwah through fashion platform. We provide all syariah compliant collections exclusively by RJ Nature. We founded Octocber 2014.

  0 products

 • ROSEZARA.CO

  Rosezara telah ditubuhkan pada tahun lalu dan menerima tempahan yang sangat memuaskan.
  Misi kami adalah memuaskan kehendak wanita-wanita yang ingin berketerampilan
  yang menawan apabila menyarungkan hijab kami.

  2 products

  View Products
 • Rozello Scarves

  ROZELLO is a famous scarf brand in Malaysia. We are following the latest fashion design and colors in flowery, abstract and plain designs.

  6 products

  View Products
 • SAKURA BLOOM

  Sakurabloom.net owned and managed by Sakurabloom Outlet. Establishes on 2008 and were fully operated virtually. We offering simple and trendy muslimah apparel to consumers with reasonable price.

  2 products

  View Products
 • Scarfbucks

  "shawl pertama dalam cawan"

  1 product

  View Products
 • ScarfSweetHoney

  Malaysia Online Shawl & Hijab.
  Where you can find unique design & stylish for your hijab.
  Wear it proud & dignity.

  43 products

  View Products
 • Schnell Hijab

  Schnell Hijab, a subsidiary of Schnell Technik (M) Sdn Bhd; an engineering company based in Malaysia specializing in design, customize, fabricate and repair customize vehicles, military vehicles and fire vehicles in Malaysia.

  2 products

  View Products
 • Senorita

  Senorita telah lama bertapak di Malaysia. Ramai yang menggemari tudung bawal kami kerana kami mengeluarkan tudung bawal yang unik. Keunikan tudung bawal kami terletak kepada penggunaan warna yang sangat menarik.

  0 products

 • shawlforyou

  Latest collections from SHAWL FOR YOU - a collection of delicate beauty, made from high quality chiffon that looks very beautiful after wearing it either with an inner scarf or solely as one piece.


  108 products

  View Products
 • SUGARPOP

  Sugarpop Boutique menampilkan material yang berkualiti serta corak trendy dengan harga mampu milik.Simplicity menjadi keutamaan dalam koleksi keluaran kami.

  9 products

  View Products
 • Sweet Emma

  Sweet Emma is selling various design of scarf. We have been founded and established since 2012 and we are growing rapidly.We strive to be one of the top and best online boutique out there.

  0 products

 • Telekung Alhijrah

  Kami pemborong koleksi telekung, produk muslimah, kelengkapan umrah agar dapat memberi keselesaan kpd anda ketika beribadah

  0 products

 • TELEKUNG STORY

  Your Telekung Story begins here~" Diasaskan pada 1 Mei 2012. Telekung Story menyediakan telekung dengan harga mampu milik untuk semua golongan.

  8 products

  View Products
 • TELEKUNGNAJWA

  TelekungNajwa beroperasi sejak tahun 2014 yang memperkenalkan Telekung dengan kemasan muka berdagu tanpa anak tudung.

  0 products

 • TOHPUAN.CO

  Tohpuan.coTM merupakan satu jenama terulung yang mengetengahkan tudung labuh tutup dada dengan sempurna serta patuh syariah di sisi agama Islam.

  7 products

  View Products
 • tous jours

  TOUS JOURS MALAYSIA. Chic, All Day Long. Beautiful, rare & high quality shawls & tops with affordable price!

  23 products

  View Products
 • TUDUNG SI COMEL

  "Misi kita adalah untuk membudayakan budaya pemakaian tudung bermula dari usia muda.

  Kita percaya melentur biarlah dari rebungnya."

  15 products

  View Products
 • TUDUNG TRANSFORMER

  Official Merchandise Company for Intellectual Properties owned or
  licensed by Vision Works (M) sdn bhd and Afdlin Shauki.
  100% Made and designed in Malaysia!! by Malaysians!

  0 products

 • TudungPeople

  TudungPeople aims to emphasize the beauty of the beholder. Made to cater to muslimah of various regions.

  1 product

  View Products
 • Tudungruffle

  Founded in September 2013

  26 products

  View Products
 • TUREKAMI

  Our scarves are made from silk, chiffon, lycra and satin material.
  Many designs are created to make sure that classic and modern concepts are covered.

  16 products

  View Products
 • UMAIS QAYLA COUTURE

  UMAIS QAYLA COUTURE beroperasi secara atas talian dari tahun 2016 sehingga kini.

  Kami menampilkan tudung yang EXCLUSIVE dan mengkiut ciri2 syariat ISLAM.

   

  15 products

  View Products
 • VELIKA STORE

  Kami di VELIKA STORE memilih pelbagai jenis jenama tudung/shawl yang unik, trendy dan berkualiti tinggi yang semestinya menjadi pilihan wanita masa kini untuk tampil bergaya.

  4 products

  View Products
 • VERY ME

  “VeryMe, be very you” 

  The origin of VeryMe® is to start from the concept of Authentic, Unrestrained and Freedom. Our goal is to provide our customers with a comfortable modern and functional inner. 

  VeryMe® is a fashion brand for Muslim women's who placed great emphasis on modern, functional, considered design.Traditional methods and new techniques merge to form timeless, understated collections. 

  Our creative team is committed to providing our customers with the best products and services in a variety of changing channels.

  9 products

  View Products
 • Woman Hijab

  Covering the aurah is compulsory to moslim woman. So, based on that fact, we take the opportunity to help our moslim woman from every country by providing them with our wide choice of hijabs and clothes which are following syariah.

  10 products

  View Products
 • YUSHANNA

  Sinar Hijab, rekaan terkini, gayanya unik, menyerlah keterampilan diri, tenunan halus sulaman terkini,

  Keluaran EKSLUSIF daripada YC

  3 products

  View Products
 • Zeez Collection

  A girl should be two things: classy and fabulous.

  4 products

  View Products
Showing 46 - 90 of 99 items
Close