Close

ALHUMAIRA ®
EVENOIR INSTANT SHAWL IVORY - F08

AC367007

This product is no longer in stock

RM 59.00

Material : High Quality Korean Amozin Chiffon.
 
COLOR
River Blue.
 
SIZE
Width : 69 cm est.
Length : 131 cm est.
 
CARE INSTRUCTIONS
Hand wash. Machine wash is not advisable.

More details

By buying this product you can collect up to 59 loyalty points. Your cart will total 59 points that can be converted into a voucher of RM 0.59.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama ALHUMAIRA ®
Kod Item AC367007
Style Instant, Plain
Color Kelabu
Material Chiffon
Description
Material : High Quality Korean Amozin Chiffon.
 
COLOR
River Blue.
 
SIZE
Width : 69 cm est.
Length : 131 cm est.
 
CARE INSTRUCTIONS
Hand wash. Machine wash is not advisable.
More Info

Evenoir is the latest instant shawl from Alhumaira. Evenoir Instant Shawl is made of high quality Korean Amozin Chiffon fabrics that is soft, flowy and not see through. The quality of the fabric can give you comfort throughout the day. With Evenoir Instant Shawl your styling is not limited to just one style, you can still style it in a different styles you want because this instant shawl is adjustable and can change according to the comfort and style taste of each person. And of course the quality of the stitches we produce is very high
quality, neat and not easily damage. Alhumaira bring Evenoir Instant Shawl collection with 13 very beautiful & exclusive color options! So for those of you who like to wear plain shawl but want to save time to wrap the shawl, this Evenoir Instant Shawl collection is definitely your best choice!


ALHUMAIRA CONTEMPORARY (ALHUMAIRA) ditubuhkan pada tahun 2010, seterusnya mendapat sambutan hangat ketika penubuhannya dengan hanya menggunakan Blog sebagai medium utama untuk mengembangkan hijab fesyen yang dihasilkan. Visi Al-Humairah adalah untuk menyampaikan koleksi hijab yang lengkap dan mudah dipakai ke mana sahaja serta produk pakaian yang boleh digunakan untuk pelbagai Majlis pada harga yang berpatutan. 

Pada hari ini ALHUMAIRAH telah menjadi pilihan pertama untuk wanita Muslim dalam bidang fesyen khususnya untuk fesyen tudung. Setiap koleksi baru yang dihasilkan dan dilancarkan adalah mengambarkan kejayaan industri Fesyen Muslimah Tanah air. Ketelitian dalam penghasilan rekaan kami adalah apa yang kami terapkan dalam setiap nilai kerja agar dapat menghasilkan produk yang berkualiti sahaja.

Kami hanya menggunakan fabrik yang berkualiti di seluruh negara bagi mendapatkan hasil yang eksklusif serta bertaraf antarabnagsa. Menggunakan peluang sebaik baiknya dalam memberi gambaran yang terbaik kepada Muslimah fesyen mengikut cara kami untuk menggalakkan lebih ramai wanita yang berfesyen selari dengan syariat serta fesyen terkini yang unik dan mempunyai pesonanya tersendiri.

"Sederhana Namun Mempesona" 

ALHUMAIRA SHAH ALAM

8A, Jalan Plumbum P7/P

Seksyen 7, 40000

Shah Alam, Selangor.

 

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Pelanggan Juga Beli Bersama Produk Berikut

Close