Close

AVILIA ®
MYSTIQUE DIAMOND MD06 - K59

BQ362028

RM 69.00

✅ DESIGN: SEMI INSTANT SATU KALI LILIT JE
✅ CUTTING TUDUNG

✅ SIZE : FREE SIZE FIT TO L
✅ MATERIAL AWNING :
Menggunakan material scuba yg flexible dan tak mudah kedut dan leper.
✅ MATERIAL TUDUNG:
Menggunakan material yg berkualiti tinggi yaitu :ITALIAN CHIFFON GEORGETTE, yg ringan tak berkedut dan sesuai untuk korang yg pakai nk kemas hingga ke petang.

More details

By buying this product you can collect up to 69 loyalty points. Your cart will total 69 points that can be converted into a voucher of RM 0.69.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama AVILIA ®
Kod Item BQ362028
Style Batu, Instant, Manik
Color Coklat
Material Chiffon
Description

✅ DESIGN: SEMI INSTANT SATU KALI LILIT JE
✅ CUTTING TUDUNG

✅ SIZE : FREE SIZE FIT TO L
✅ MATERIAL AWNING :
Menggunakan material scuba yg flexible dan tak mudah kedut dan leper.
✅ MATERIAL TUDUNG:
Menggunakan material yg berkualiti tinggi yaitu :ITALIAN CHIFFON GEORGETTE, yg ringan tak berkedut dan sesuai untuk korang yg pakai nk kemas hingga ke petang.

More Info

✅ DESIGN: SEMI INSTANT SATU KALI LILIT JE
Lagi pun senang nk pakai sebab dia dah ada inner sekali, Hmm ..TAK SEMUA ADA TUDUNG SEMI INSTANT SOFT AWNING ALA2 BAWAL YG SEKALI ADA INNER KAN? So mmang selesa mudah dipakai dan tak jarang..Aurat friendly hehe

✅ CUTTING TUDUNG
Design tudung yg Sangat2 kemas & terletaj dibahagian bahu so tudung ni mmng menjimatkan pin korang, tak pakai pin dekat bahu pon xpe, hehe

✅ SIZE : FREE SIZE FIT TO L

✅ MATERIAL AWNING : 
Menggunakan material scuba yg flexible dan tak mudah kedut dan leper.
.
✅ MATERIAL TUDUNG:
Menggunakan material yg berkualiti tinggi yaitu :ITALIAN CHIFFON GEORGETTE, yg ringan tak berkedut dan sesuai untuk korang yg pakai nk kemas hingga ke petang.
.
✅ ASEKSORI
Premium Diamond yg exclusive & ditaburi batu swarovski.

✅ 10 PILIHAN WARNA
Yang buat korang sume rambang mata hehe& sume color memang senang nk matching dgn baju


AVILIA offers simple, elegant and beautiful shawls. Our plain shawls are decorated with stunning accessories, including swarovski stones, acrylic stones and pearls. These items are imported from overseas and the design and color are produced by the factory only for us. That is why our design is unique and hardly to be found. We also using wider and longer fabric measurement to ensure that aurah are covered. Most of our instant shawls can be adjusted from S to XL, worn within less than 5 seconds.

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Pelanggan Juga Beli Bersama Produk Berikut

Close