Close

Kangaroo ®
Tudung Bawal Plain Kangaroo Brown

CKG101127-F35

This product is no longer in stock

RM 5.00

- Bidang 45

- Mudah dibentuk

More details

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of RM 0.05.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama Kangaroo ®
Kod Item CKG101127-F35
Style Plain
Color Coklat
Material Voile
Description

- Bidang 45

- Mudah dibentuk

More Info

Warna neutral yang memberikan kesan nyaman sesuai dipakai ketika keluar berjalan bersama rakan membuatkan anda rasa gembira sepanjang hari.


Bagi anda yang menggemari tudung bawal plain, jenama Kangaroo pastinya menjadi pilihan anda. Kami menghasilkan tudung bawal dari kain yang paling bermutu tinggi dengan pelbagi pilihan yang menarik. Keselesaan anda menjadi keutamaan kami. Terdapat pelbagai warna dari warna asas hingga ke warna campuran. Pasti anda akan rambang mata melihat koleksi tudung kami yang pelbagai.

 

tudung bawal kangaroo

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Pelanggan Juga Beli Bersama Produk Berikut

Close