Close

Manufacturers

List of products by manufacturer Kekaboo

Kekaboo adalah pakar dalam menghasilkan tudung bawal yang sopan, elegan dan sentiasa mengikut perkembangan fesyen. Misi kami adalah untuk meluaskan koleksi tudung yang sopan sesuai untuk kegunaan harian mahupun hari-hari yang tertentu. Koleksi kami boleh digunakan dalam pelbagai jenis majlis seperti mensyuarat, bertemu rakan-rakan mahupun majlis koperat.
Kami juga mengharapkan dapat memenuhi citarasa wanita Muslim yang bukan sahaja mencari tudung yang sopan namun juga tudung yang selesa dan sangat berpatutan. kami mendapati bahawa keinginan wanita untuk berpakaian moden di samping masih mampu mengekalkkan kesopanan sebagai wanita Muslimah.
Fesyen Muslimah adalah semakin berkembang dan ianya adalah fesyen yang universal dan kami sangat berbangga menjadi sebahagian daripadanya. Tudung Bawal kami dihasilkan menggunakan fabrik voile dan dicetak secara manual menggunakan cara 'silk screen' bagi menjamin kualiti dan mutu tudung yang dihasilkan.
kami mempunya organisasi yang sangat menjiwai fesyen bagi menghasilkan produk yang berkualiti. Bagi menjaga keselesaan pelanggan kami yang setia #kekaboolovers :)

 More
Showing 1 - 45 of 86 items
Showing 1 - 45 of 86 items
Close