Close

Senorita ®
Tudung Segi Empat FARZANA Hati Perempuan Satin Plain Coklat

CKG87007-F35

This product is no longer in stock

RM 5.00

- Plain

- Bidang 45

- Mudah dibentuk

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of RM 0.05.


Kami menerima Whatsapp Order!
Sila Whatsapp Kod Item ke 011-3999 7742

Jenama Senorita ®
Kod Item CKG87007-F35
Style Plain
Color Coklat, Coklat
Material Satin, Satin
Description

- Plain

- Bidang 45

- Mudah dibentuk

Beli Tudung Segi Empat FARZANA Hati Perempuan Satin Plain Coklat Online di Tudung2u yang gaya dan ikut Fesyen Muslimah Online. Koleksi Senorita adalah kegemaran wanita di zaman yang moden ini. Butik tudung online yang didapati di Tudung2u sangat sesuai untuk wanita muslimah dengan harga yang berpatutan.


Senorita telah lama bertapak di Malaysia. Ramai yang menggemari tudung bawal kami kerana kami mengeluarkan tudung bawal yang unik. Keunikan tudung bawal kami terletak kepada penggunaan warna yang sangat menarik.

 

tudung senorita

Pemulangan & Pertukaran

Kalau anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh pulang kepada kami dan kami akan mengembalikan bayaran sepenuhnya dengan voucher kepada akaun anda. Semua adalah untuk keselesaan anda semasa membeli-belah dengan kami tanpa sebarang masalah!

Kami juga menerima kalau saiz yang anda beli tidak sesuai atau anda ingin tukar ke color lain. Yang anda perlu buat ialah kirim balik barang-barang tersebut kepada kami. Kami akan berikan voucher bernilai sama dengan harga barang tersebut. Anda boleh guna voucher ini untuk pembelian seterusnya.


Mengapa Pilih Tudung2u

6,400 Shawl Pilihan
Dapatkan 6,400 shawl pilihan antara 80 jenama terkenal di Tudung2u.

99.1% Pelanggan Berpuas Hati
Kami menawarkan produk dan servis kepada para pelanggan adalah benar-benar yang baik.

Jaminan Pulangan Produk
Jika tidak berpuas hati, boleh tukar kembali produk! Memang baguskan?

Close